ge oss era glasspengar

heeeeeeeej.
har inte hänt så fasligt mycket idag, om man inte räknar med att vi blev jagade av småpojkar med pinnar! xD

Det hela började med att Emeli och jag går in i skogen och bestiger det jääättestora "berget" och så ser vi några ungar som står där nere. dom ser tydligen oss också för dom riktar sina gevärpinnar emot oss och skjuter..
Emeli blir träffad, vi skrattar lite och skämtar om att hon ramlar ner. Plötsligt ser vi ett barn som kommer klättrande och innan vi vet ordet av så är vi omringade av pojkar med gevärpinnar. En unge river mig på ryggen medans de andra håller fast emeli, det säger de ultimata hotande orden: GE OSS ERA GLASSPENGAR!
Vi får såklart panik och springer skrattandes iväg nerför berget och in i skolan. Vi har knappt hunnit berätta historien för de andra innan vi till våran fasa ser en unge utanför glasdörrarna och han har med sig en kompis..
De jagar oss ett par varv runt skolan och Ida och jag som stänger in oss på en toa är utom räckhåll. Vi kommer ut och tittar oss omkring, inga barn i närheten.. Vi går och letar efter de andra och ser precis när lärarna säger åt barnen. Vi kan andas ut.
Det bästa var att vi fick på film när ungarna springer förbi och skriker : VI KOMMER BLI KÄNDA!
hahahaha, det var super random! xd

Det hände tyvärr inte så mycket mer under dan, vi lyssnade på lipstick med jedward, åt soppa på en platt tallrik och hade tråkiga lektioner..

Livet på landet!

vi ses när vi hörs!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!