Young Folks (cover)

/
Fantastico!



Det här med att vara sjuk..

/
.. och inte i huvudet alltså. Jag avskyr att vara sjuk, det finns inte många saker som jag ogillar så mycket. Jag hatar att man blir trött, äcklig och framförallt att man kommer efter i skolan. Det kan ju låta nördigt, men det är bara så att jag inte tycker om när man måste jobba ifatt sen. Sen tycker jag inte om att ha tråkigt heller, jag blir så rastlös. Jag vill göra saker! Jag vill inte sitta instängd i huset hela dagen. Suuuuuuck!
Så jag redigera den här korniga photobooth bilden som jag tog för evigheter sen, den är inte särskilt snygg men det gör inget.



/
mindnote: Jag tittar alldeles för mycket på Glee.



Priv Eko!

Hiya! Jag sitter i klassrummet medan Louise tydligen ritar av mig och jag lyssnar på Kristian Antilla, som just sa att "killen är helt skev" och ja, vad vet jag. Det kanske han är. Vi ska snart ha privat ekonomi, vilket är sjukt svårt och tråkigt. Ikväll ska jag, hör och häpna, gå på gospelkonsert med min knasiga lilla kompis Karro! Hoppas att ni får en supermysig dag och kväll så hörs vi och ses snart! Ledsen att jag inte har någon bild att bjuda på! Kram!



Glee

/
Jag var tveksam först, men nu är jag en påbörjad gleeholic!



Gossip!

/
Idag är dagen! Dagen då Linnéa sätter sig och tittar på GossipGirl när hon kommer hem och sedan blir deprimerad över att det är en vecka kvar tills nästa avsnitt. Är ni lika galna i Gossip Girl som jag?
Ses snart!



The Lion's Roar




Dance Anthem of The 80's




Marilyn

Måttligt avis. Jag vill inte vara henne, men så sjukligt snygg!



insta!

Jag går igenom en oinspirerad svacka.. Det är därför jag är så tråkig just nu. Men ni hittar mig på instagram @lionean.
PEACE



Docs

Blir mer och mer sugen varje dag!



For blue skies

.
Lite halv-mainstream.. fortfarande ganska bra!



Longing for..

'
/
längtar galet galet!!



Feeling a Moment




Ring-ring... he-hello!

/
När jag ser sånt här, då blir jag kär...



To do or not to?

okej, så ingen av dessa crazy hårfärger.. men jag kanske vill byta lite! Vi får se. Jag har antagligen ändrat mig imorrn.. haha!



All the same to me

/
Ledsen att jag inte uppdaterar så mycket.. Jag har en oinspirerad svacka.. Hoppas det blir bättre snart!



Title and Registration

/
Hiya! Imorrn åker jag på läger och är borta till den 6:e. Jag kommer inte ha någon tillgång till dator, så det kommer inte bli några inlägg. Om jag, mot all förmodan, gör ett inlägg så kommer det vara ett mobilt sådant. Men det lär vi märka. Ni får helt enkelt njuta av Death Cab så länge! Om ni har en iphone så skulle ni kunna titta på min instagram, där jag heter lionean. Där kommer jag lägga upp bilder titt som tätt, förhoppningsvis. Vi ses snart!
Love



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!