Sommar vart tog du vägen?

Vi åkte med båt i Sanbryggan och vädret bestämde sig för att spela med.
 
Uppe i luften påväg till Spanien, jag saknar värmen.
 
På missionsresa kan man gosa med hästar..
 
Påväg hem till båten efter en fin promenad i solskenet.
 
Fina båten...
 
En bild från igår som jag la ut på IG, saaaaknar sommaren...
 
 
 



<3

Jag förstår inte hur, men vareviga gång är det så på pricken... Sånt här tycker jag är så himla vackert.
 



Min katt är bättre än din katt. Vet du för att, jag har en jätteHATT





 
Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma igen efter en jättemysig dag i Norrköping med Amanda och Louise (hoppas det är okej att jag lägger upp en bild på er). Det ser ut som att vi inte är glada, istället trötta... Och att det skulle ha något med att vi missade två bussar så vi kom hem två timmar senare än tänkt, eller att vi höll på att bli instängda på pressbyrån... Det säger jag inget om.... hihi.. Vi var desto gladare när vi satt och drack vaniljkaffe! Ser ni min nya hatt?! Jag är så lycklig!! Jag har letat efter en hatt hela sommaren och så hittade jag äntligen en på myrorna! Känns ganska bra.. haha! 
martensarna har egentligen ingenting med idag att göra, men jag tycker om dem så mycket så de fick vara med.. Jag skulle lagt upp bilden på dem igår, men då sammarbetade inte datorn så det fick va.. haha! Hoppas jag inte tråkat ut er med en så lång text nu.. Vi hörs när vi hörs! HEJ!



men hej

Jag är patetisk



Kermit is my one and only

 
Miss Piggy in da house! Jag vet att ni har saknat mig!! Adelisa, den här bilden på mig goes out to you girlfriend! Vad tycker du? Kermit tycker jag är fett med fiiiiin! Eller ihihihi, han tycker jag är vacker. Måste använda mitt fina språk. Kram alla läsare, hoppas vi hörs snart igen!



header

blev visst lite pixlig, men jag orkar inte bry mig. Jag tyckte om bilden och tänkte att det där fick duga!



Lucy <3

 
Elfen Lied är så himla bra!!!!!!!!!!! Jag vill o-se serien så jag kan se den igen och inte veta vad som ska hända så att det blir lika spännande. 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!