LinneaGoesHatt

Ja när jag äntligen får lite bilder på mig, kan jag ju lika gärna visa dem ^^men Karolina är alltid finast! <3Ascendio


- låt av ministry of magic, här är det luke conard som sjunger. Låten handlar ju om Harry Potter, obvious.. Men lyssna på hur han sjunger! Sjukt duktig!

Hoppas ni får en bra dag, det ska jag ha iallafall. Ska spela med vårt band, kommer bli åvsåm!
Peace Out!I can't get you off my mindHiya! Nu är jag HEMMA, har sovit i min egen säng en stund och tittat lite på Year One (som är sjukt sevärd, skrattar ihjäl mig varje gång!). Hade det super trevligt med Karro, vi pratade aplänge och idag så tog vi lite kort. Hoppas ni har haft en bra dag! Vi hörs imorgon!
Peace Out!Rolling In The Deep


-underbar! var förövrigt våran "lägerlåt".

Hiya! Nu är jag hemma igen, sitter hemma hos Karolina och myser. Underbar lägervecka med superkids! Hoppas ni har haft det bra, det har jag. Jag är ledsen att jag inte la upp ett enda inlägg, men som sagt inget internet = inget inlägg. Men nu är jag hemma igen och updateringen is back to normal! Ha det lovely!
Peace Out!I Will Posses Your HeartHej mina vänner! Hoppas ni har det bra, jag skulle bara säga att jag kommer vara borta hela veckan. Från idag till fredag, tror jag, kommer jag att vara ledare för ungefär trettio(?) barn på ett läger.

Vet inte riktigt vad jag ska säga mer, mina tankar är i Norge och jag känner att inget just nu är viktigare än att vi tänker på dem och ber för deras skull.

I'll Follow You Into The Dark
Drift


- Forty foot echo med en OTH - leyton video. inte helt fel! Lyssna, titta och njut!

Det jag egentligen skulle säga är att jag ska vara borta två dagar och paddla kanot! Hoppas jag hinner ett inlägg på söndag precis innan jag åker iväg och är ledare för en massa barn på ett läger! Om vi inte ses förens i augusti så får ni ha det så bra, så synd att jag inte kommer ha någon internetuppkoppling! Ha det bra fellow humans!
Peace Out!Maybe Tomorrow


(titta på introt eller titta ifrån 1:00, där låten börjar)Run
ArcticMonkeys- 'cause all you people are vampires...ExtraTerrestrial- Enda man kan säga är FET video!

Blev mer inlägg än vanligt idag, men det här var det sista! Vi hörs imorrn. Pejs Aut!
VillHaDig-AAH, Kristian Antilla med Vill Ha Dig, försök hitta något mer klockrent!MiniLinnéa

 (<--klicka på miniatyren, ni borde lärt ert detta nu. tycker jag skriver det jämt! haha)

- okej, så detta är en bild på mig.blixten i nyllet och min hållning ska vi inte tala om. Men det är en bild!   

Peace Out fellow humans!
MardyBum-orkade inte leta efter en ordentlig video, men lyssna på låten istället!

Peace Out!HighAndLow
My Heart We Are Broken
- på DVDn så är det typ värsta inspirerande talet innan den här låten som gör den mycket bättre, men orkade inte leta efter en sån verision. Låten får stå på egna ben :pAj äm sörri!

Hej mina stalkers! Jag är super ledsen, men jag var borta längre än väntat och hade inget internet. Så jag kunde inte skriva till er! Var hos min kompis familj, i deras sommarstuga i Kaggebo. Vi badade, åt glass och hade kul. Kom hem idag, för en timme sen ungefär. Jag hade inte med kameran heller, så några bilder kan jag inte bjuda på. Jag hade trevligt, ni hade tråkigt. Haha, nej ni hade det säkert underbart! Tänkte bara slänga in en låt med Paramore straxt också, såg på deras FETA live DVD när vi var i Kaggebo. Underbaraste bandet med underbaraste publken! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag så ses vi imorrn!

Peace Out!i all hast..

Hej! Kommer vara borta två dagar, befinna mig i en sommarstuga i kaggebo! Vi ses när jag kommer tillbaka!
Peace Out
PlayingGod- så bra musikvideo!Never Let Me Go- Såg den här igår. Sjukt sevärd och sjukt hemsk. Bästa snyftaren jag sett på länge!Redigerad vs Oredigerad

   (<---klicka på miniatyrerna!)

en bild på ett moln, det låter ju ganska simpelt. Men är det verkligen simpelt? Redigerad vs oredígerad. Vilken är snyggast? Personligen gillar jag de båda, fast för olika saker. Kan inte bestämma mig. hjälp? Vilken tycker du är bäst?

Peace Out (<--länge sen jag skrev?)


Ps. respektera copyright, Jag anmäler de som använder bilden utan min tillåtelse. Ds.Happyland

Amanda Jenssen-storfavoriten Amanda gör det igen!

Nu ska jag åka till hästen.Jag ursäktar ännu en gång!

Jag har glömt bort bloggen lite... meeen misströsta icke! Jag kommer att komma tillbaka, typ nu eller nått..Hallelujah hajulellaH


-Favorit i repris, fast nu med ett par andra människor ^^


Jag ursäktar mig, trugar mig djupt och allt! meeen min lillebror hade internet igår. Hela dagen, plus att han fyllde år så jag kunde inte direkt bli arg på honom heller.. :p

Vad ska ni göra idag? Jag ska till bönergården och lida när mina föräldrar spelar och sjunger. Hoppas ni får en trevlig dag och så hörs vi imorrn!

Peace Out!Pic Ture

 (<----klicka på miniatyren vettja!)

vet att det inte är någon snygg bild egentligen, men jag äälskar känslan i den! Den känns så verklig, haha! Jag vet dessutom hur lycklig Levis är i sin älskade sommarhage! ^^GodPutASmileUponYourFace
EveryTeardropIsAWaterfall-sjukt bra video+låt som är gjord av coldplay= SANT<3

Jag glömde faktiskt helt och hållet bort bloggen igår. På dagen var jag på Flygvapensmuseet i Linköping och sen kom vi hem ganska sent så jag glömde bara bort helt enkelt. Dåligt gjort jag vet, hahaha. Ni får förlåta mig!

Idag händer det inte mycket, jag ska städa och sedan acceptera min gymnasieplats(: Bergskaskolan, Samhällskunskap) i Finspång. Jag orkar inte pendla men jag är lite sur på mig själv för att jag stannar i Finspång.. Men det blir säkert bra! Det individuella(<--ord jag aldrig kan lyckas säga högt) valet med Hästskötsel(<---tror jag..) lockar och det är Finspång det blir!

Jag kommer mest troligt inte blogga något nu söndag-måndag. En av mina norrköpingsbor kommer hit, så jag tänkte att jag ska vara med henne och inte blogga. Ni förstår! ;D
Hoppas ni får ett par trevliga dagar nu när jag är borta!

Peace Out!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!