Hide And Seek

- Underbar låt, men ussh vilken tråkig musikvideo.



I sing I swim

Hiya! Var på ett välbehövt besök hos min häst förut, det var supermysigt och han var superduktig!! Han har bara gått i hagen och betat större delen av sommaren, men det märktes inte! Inte för att vi körde på som vanligt, klart att vi tog det lugnt. Men ändå super nöjd med honom!  Var i skolan också och det rullade på som vanligt, börjar känna klassen mera nu också och det känns riktigt bra än så länge! Nu ska jag nog gå och se lite på teve! Ses imorrn.
Peace Out



I Caught Myself



Hiya! Superhelg avklarad! Tillbaka till verkligheten ännu en gång, vi ses imorrn!
Peace Out! 



Fences




She Moves In Her Own Way

Hiya! Ännu en dag av skola avklarad. Sista lektionen var vi tvugna att argumentera, det kändes super konstigt att näst intill skrika på folk som man inte känner..
Ikväll blir det desto roloigare när vi kör Star Wars mara!! Jag är så peppad, det är nästan töntigt. Tänk barn på julafton, så har ni mig.  Innan det så är det grillning på bönergården, mysigt! Ska ju sova hos Frida hela helgen eftersom hennes föräldrar inte kommer att vara hemma, men på lördag åker jag hem en stund för att gå på mammas andra fyrioårs fest.
Ha en underbar helg, det ska jag ha!
Peace Out!



Naive

- The kooks, 'hittat' det här bandet precis och har än så länge bara bra saker att säga om dom!

Hiya! Det var skola idag som gällde, igen. Vi slutade iallafall tidigt, klockan två! Vem hade trott att det kunde vara soft att gå på gymnasiet? Det lär väl bli jobbigare förstårs. Hoppas ni hade en possum dag!
Peace Out possums!



Fall Out Boy Love Will Tear Us Apart

- FoBs cover av Love Will Tear Us Apart, riktigt lyckat!

Hiya! Idag fyllde min kära mor år och vi har därför haft ett par trevliga kacklande tanter på besök, det är ganska roligt men öronen håller på att trilla av.... ^^
Imorgon så kanske jag åker hem till Karro efter skolan, får se om vi hänger med nån annan sen också.
Hade gott! Peace Out!



PumpedUpKicks

-lövly sång!
Är så trött! Förstår inte vad jag gjort! Nu blir det lyssna på musik och halvsova.
Peace Out!



Sju Sorger

Hiya! Orkar inte med en utläggning av dagen... ord som summerar den är dock: Konstigt.
Hoppas ni hade en bra dag! Nu ska jag däcka på soffan!
Peace Out!



Snälla Bli Min

- Veronica Maggio, perfektion.
Hiya! Sista sommarlovsdagen för moi. Imorgon börjar skolan - känns helt fel att änns skriva det.  Jag ska försöka ha så kul som möjligt idag och träffa massa folk :) Så kommer det en genomgång av dagen imorgon på eftermiddagen - mest troligt. Ha en lövly dag!
Peace Out!



Lugnet lägger sig...

Hiya! Okej, så det tog inte så lång stund att lugna ner sig. Behövde bara andas en stund och tänka lite.. Skolan börjar på måndag - nästan panik igen. Hur ska det gå, hoppas jag hamnar i en bra klass. Kommer sakna sommaren, för den vart ganska underbar ändå. Träffat massa nya underbara människor och hittat tillbaka till andra som jag trodde att jag hade tappat bort föralltid. Känns som att sommaren började nu för ungefär två veckor sen och jag förstår inte hur det gick så fort. Men friheten varar inte så länge, nu är det dags att bli seriös och fokusera på skolan.

Vet inte vart allt det här seriösa snacket kommer ifrån, men det bara kommer.
Peace Out fellow students!



PANIK!

Jag får panik snart och jag har ingen aning om varför! Spontan panik!! Så mycket frågor som behöver svar. Ingen som, på tal om svar, svarar när jag ringer. Jag tänker skrika OH DEAR och strunta fullständigt i om Frida slår mig. Vad händer med mitt liv? GAAAAAAAH!!
Freak Out!



Monster

- Paramores nya, den är fet bra! Men hade inte förväntat mig något annat heller ;)



Oasis

google chrome vägrar lyssna på mig ;/ men lyssna på låten istället <3



CrushCrushCrush


- gammal goding låter helt fel, men det är typ så det är. haha!

Hiya! förlåt för att jag inte la upp något igår!! Men jag hängde med massa folk och tänkte inte på det, helt enkelt. Idag kommer kusiner på besök, men jag funderar på att försvinna iväg en liten stund för att hämta min bok som är hemma hos Olly. Vi ses när vi hörs!
Peace Out!



Say Hi

samma sak igen då, är på fridas dator och kan inte ändra storleken på klippet.
Ha en superdag, jag har inte tid att updatera egentligen. Gör det för eran skull <3
Peace Out!



Possibility

there's a possibility att jag inte orkar ändra storleken på klippet igen och att jag sitter i Fridas vardagsrum med Adde och Simon och Frida och Mig. Det här är inlägget för dagen, kommer hänga med folk hela dagen och sådant.
Peace Out <3



Walking With A Ghost

Hiya! Orkar inte ändra storleken på klippet...... Bra låt som Frida visade mig! Just nu sitter jag i Fridas vardagsrum med Adde och Frida, snart kommer Julia och senare kanske Olly. Anledningen till att jag är här om det skulle vara intressant, är att jag somnade på hennes golv. hahaha. Seeees imoorn!
Peace Out!



Fix You



- så underbar, jag dör lite...



November was White, December was Grey


- har fastnat lite för Say Hi To Your Mom!

Hiya! Idag har jag suuper trist, iallafall om det ska fortsätta så att alla som jag känner i världen har saker att göra.  Vi hörs imorrn, då jag förhoppningsvis har något bättre att skriva!
Peace Out fellow boring people!



Tonight


- Lykke Li är alltid rätt, närsomhelst, varsomhelst.

Hiya! Idag ska jag försöka dra mig iväg till hästen, har inte varit där på apalänge och känner att det är nog dags nu! Ha en superdag!
Peace Out fellow tree trunks!



Creep



Hiya! Nu är jag hemma igen och updateringen is back to normal! Jag hade det SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRINGA bra på lägret, saknar alla människor. Kommer vara superwierd att vakna upp imorgon utan alla vänner omkring sig, kommer dock vara skönt att sova i sin egen säng.

Här har ni Radiohead med Creep, enjoy och så hörs vi imorrn!
Peace Out fellow creeps!



Blah Blah Blah!



Hiya! Det är Karolina Johansson som står för dagens låtval och jo, det var ganska bra valt! Det här är sista inlägget innan jag försvinner iväg för veckan.  Jag har inte så mycket att skriva om just nu, men medans jag är borta skulle ni ju kunna typ önska låtar som jag ska lägga upp. Jag accepterar det mesta, men inte JEDWARD......
Ha en underbar vecka och hoppas på fint väder, det tänker jag göra!
Peace Out fellow nerds!



Trouble


- fin låt, bra musikvideo = happyface!!

Hiya! Jag håller på att packa, men det går käpprätt åt skogen! Nästan alla mina kläder är i tvättstugan och jag orkar bara inte, helt enkelt. Imorgon bär det av på ännu ett läger, Gultebo 360. Det kommer kännas superwierd att vara deltagare nu när jag var ledare sist! Jag vet inte hur många gånger vi konstaterade det, haha. Detta blir ju dock inte lika roligt för bloggen, detta betyder nämnligen att jag kommer vara borta lördag- torsdag utan internet = Ingen updatering. Men jag lovar att så fort jag har internet så är jag back on track! Efter det här lägret kommer jag nog inte vara borta så mycket mer = Vanlig updatering åt folket!

Ha en bra dag så hörs vi imorrn!
Peace Out fellow camp lovers!



Lovers in Japan, What The Hell?





WHat the hell är inte världens bästa låt, men ändå ^^ Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag!
Peace Out fellow ladybugs



We Belong Together



Ledsen för dålig version, bara tvungen att dela med mig av den här! Kom och tänka på den, så himla fin. HERE IT COMES: Aaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww...



California



Såg på O.C. igår så jag är på sånt humör.. =Phantom Planet-California!
Jag åker till smultronstället straxt och äter en fet glass! Hadet!
Peace Out fellow ice cream lovers!



Firework


-finaste videon, jag smälter!

Ni måste nästan tänka; Vad är det med Linnéa och Katy Perry?!
Jaaa, jag vet! Men alltså, den här videon toppar allt! Även om låten inte är något mästervärk ensamstående. Med den här videon får låten liv!

Idag ska jag hopefully träffa mina frendidos, men jag kan inte egentligen. Men jag har å andra sidan inte träffat dom på aslänge, så jag vill ju supergärna!! Hoppas ni får en bra dag, har tid att träffa alla era vänner som ni vill träffa!

Peace Out fellow ladybugs!



You Got Me All Wrong



Jag är faktiskt inte såhär dyster idag! Men låten är så bra och jag saknade den lite, så den fick vara med ändå!
Ska stå i café hela dagen, som volontär = no pay. Känner att jag gör mitt för att jag ska kunna ha bra samvete, eller nått... Nä, jag var inte så pepp innan. Men det funkar, det blir säkert kul! Ha en bra dag och så hörs vi imorgon igen!

Peace Out, fellow humans!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!