Design

Hiya! Min design vägrar ändra på sig. Nu tänker jag skita i den - Innan jag får ett utbrott på den och förstör allt.
BajsLaughing With

ursäkta början!
Hiya! Jag har gjort en ny header som ni förhoppningsvis kan se. Vet inte om den laddades upp ordentligt, men jag hoppas det! Idag var sista dagen innan lovet och det kändes helt ok! Även om vi hade ett oförberett prov i engelskan och om matteprovet inte kändes helt klockrent.. haha. Jag tänkte värma lasagne snart, börjar bli hungrig.. Sedan försvinner jag som vanligt iväg på ungdomsmöte! Tänkte kanske sätta mig och plinka lite på min gitarr också - känns riktigt trevligt att kunna säga så asså! hihi
Ha en lövlig fredagkväll så hörs vi inom kort!Snart slut!

Hiya! Snart är det slut på skolan! Igår följde en Cort med hem - det var inte helt fel alls! Blir att spela på den när jag kommer hem sen. Nu har jag historia och jag borde fokusera - men det gör jag inte, haha! Ja, just det!! Haha, jag fyller idag! Kanske jag redan har sagt? Vad vet jag. Vi hörs kanske senare! Annars hörs vi imorrn. Ledsen att jag inte är så rolig!
PEACE@Engelskan

Hiya! Nu har jag engelska snart! Sen natur.. Sen gitarrköp..... !!! Jag är glad, jag är lycklig, jag är allt som är positivt! Men nu börjar jag.. ville bara säga att jag ska få en gitarr! Kan updatera när jag har den i handen!
PEACE
UPDATE: Min lärare erbjöd mig just att göra en tenta - Tenta A i engelska. Om jag klarar den så slipper jag gå A-kursen som vi går just nu. Känns ju helt ok, alltså! Var bara tvungen att skryta lite.Sun Of A Gun
@Skolan

Hiya! Jag är i skolan, obvious! Jag borde plugga, men det gör jag inte. Vill bara glömma allt det där nu, det känns ändå som att det kommer gå bra. Men franska provet sen, det kommer gå åt skogen. Vi har ju inte änns fått veta vilka glosor vi ska kunna tilexempel. Gosh alltså. Jag ser inte helt ok ut, men ni får en bild ändå.
Ha en superdag, det ska jag försöka ha.
PEACEHoudini

Hiya! Idag blev det provplugg på morgonen och hoppas att jag har lärt mig något! Den här låten är stört bra, fast just nu är det slagsmålsklubben i lurarna... Senare försvinner jag iväg till Sonkan! Det är cellgrupp hemma hos Olof! Hoppas ni får en supersöndag! :)
PEACEMormor

Hiya! Jag sitter hemma hos mormor och har faktiskt med min dator. Kan ju låta nördigt, men jag ska försöka vara ansvarsfull och plugga på mitt hemska prov. Vi har innan varit och handlat kläder, det blev en bh, en tröja och ett par skor. Nu ska jag fika, konversera och gosa med hundar! Ha en mysig lördag, det ska jag försöka ha.
PEACEParadise

Hiya! Sitter framför tjockdatorn för en gångs skull, dricker mint och laktris te medan jag lyssnar på Paradise. Ikväll försvinner jag iväg till kyrkan och hänger med människor. Det kommer duga, det kan jag säga! Hoppas ni får en lika bra fredag.
PEACEPlugga or fail

Hiya! Jag kommer faila på mitt prov om jag inte pluggar som en dåre. Men vad slutar det med att jag gör?? Jo, jag pratar i phonen med Karro istället.... hahaha. Ledsen att jag inte har updaterat på ett tag, eller typ två dar. Build a bridge and get over it. Senare försvinner jag iväg till heaven och spelar spel med alla underbara! Plus att jag måste plugga med Hanna, det är inte lika underbart... Men Hanna är det såklart!, underbar alltså!
Nu ska jag försöka ta itu med utskott, departement, riksdag och regering. Wish me luck!
BML - så mycket bättre än alternativet... haha! BajsMyLife!
PEACEBrighter

ledsen - dålig kval!Pressure


Hiya! Jag hade precis en ytterst seg matte lektion. Matte på morgonen är idiotiskt och ogenomtänkt. The end.
Nu har vi en lång rast iallafall, sen historia. Men jag orkar verkligen inte med skola idag, är helt slut efter helgen. Igår sov jag jättedåligt, det var en fluga som höll mig vaken. Så nu är jag trött, igen. Som vanligt.I Feel Your Arms Around Me, But Not The Heat
Life In Hand

Hiya! Förlåt för att jag inte har skrivit till er på hela helgen, men jag har varit borta. Jag tror jag glömde säga till om det också, så förlåt. Jag hade iallafall en underbar helg med massa mys och trevligheter! Hoppas ni hade en lika underbar helg som jag! Nu snart ska jag äta mat och senare får vi se vad som händer. Jag är sjukt trött också, mamma väckte mig klockan tolv och då skulle jag kunnat sova längre.
Ha en bra dag så hörs vi imorrn, mest troligt när jag är i skolan och har tråkigt. Men förhoppningsvis kul - om det gills att ha kul när man är i skolan... haha
PEACE
Café @ Bergska!

Hiya! Här sitter jag och äter en chokladboll! Inte helt fel alltså! Nu snart kommer Olivia med mera, trevligt värre! Efter det ska vi till metallen och äta, hoppas att det är ätbart för en gångs skull! Jag har inget att skriva just nu, vi ses när vi hörs!
PEACEMina Kära Vänner

Jag älskar er jätte mycket och så, men om man glömmer att ta bort bilder från min dator. Då får man skylla sig själv asså. Det gör inte mig något, ni är så söta så!!
- vad var det ni kallade den, typ peddoface eller??


Löv på er även om ni ser ut som ekorrar!
PEACEJunk Of The Heart


Hiya! Här sitter jaaag. Jag tittar på teve, eller min bror gör det medans jag gör ett försök till att blogga!
Det var en ganska kort skoldag idag och det är ju skönt. Jag är fortfarande stört trött, förstår inte hur! Imorrn blir det mysfika med cellgruppen - Jag som fikar, så det kan ju inte bli annat än supergott!
Hadet!
PEACE.Tråker

Hiya! Sitter och knapprar på min MacBook och jag hoppas att ni inte är förvånade. Hade förvövrigt matte nyss och det sög ganska hårt - beror till viss del på att jag är så trött så jag inte vet vart jag ska göra av mig själv!
Vi har ett långt hål, så vi sitter och nördar oss i caféterian - som vanligt. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om. Kanske har något roligare att berätta i slutet av dagen.
PEACEWhere The Lines Overlap

hatkärlek, jao.
Jag lyssnar på Where The Lines Overlap.Mon Dimanche

Hiya! Jag har varit i kyrkan på morgonen och sjungit för massa mysiga old people med Lydia och Ben. För en puttestund sen lunchade jag på pannkakor som min kära far lagade. MUMMA!
Vid klockan fyra försvinner jag ner till kyrkan igen för att umgås med människor och spela massa ligretto! Just nu sitter jag med min trevliga lilla MacBook i knät, han (Oja, jag refererar till den som en han) har fått vila nu i två dagar. Jag vet! Skamligt! Men jag har helt enkelt inte orkat sätta på den och krångla med internet.. haha.
Så ser min söndag ut! Helt okej asså, jag är iallafall toknöjd! Hoppas att ni har en sjukligt bra söndag ni också!
PEACEMake You Feel My Love

Den här låttexten passar in på hur det är - bara så ni vet.

Hiya! Jag har precis varit hos min häst och galoppat i skogen, skuttat litet hinder. Snart ska jag äta mat och efter det så ska jag dusha. Om två timmar befinner jag mig i kyrkan och tränar lovsång!
Förstår inte hur Roshanna kunde åka igår?? Men så kan det gå.
PEACEIan

Helt sjukt.Yttersta Offret

Hiya! Ska snart äta mat, sedan fräsha upp mig, sedan försvinna iväg till kyrkan på café! Jag ska ha en supertrevlig kväll, hoppas ni har det också! Idag blev en sån där blogg-dag när man skriver hela tiden.. mer eller mindre intressant.. Deal With It... haha!

den här boken läser jag just nu - älskar den. Det är förhoppningsvis den sista delen i serien.. det räcker nu, man vill ha ett slut liksom.. haha.. Jag är inte motsägelsefull - eller ironisk..

Okej jag ska skärpa mig.

PEACE
Pinsamt roligt

Hiya! kände för att plåga er lite mera idag! Jag har sagt det här ett antal gånger idag - inte till er dock, men det är pinsamt roligt med photo booth...
vacker som en dag, det är jag(......)!
PEACEI Cafeterian!

Hiya! Här sitter man i cafeterian med Felicia by my side. Snart kommer förhoppningsvis Olivia &Co... men hon svarar inte på mina sms.. sååå... hahaha jag vet inte. Men vad säger vi inte - fint folk kommer sent! Vi sitter annars och väntar på Hanna och Louise som har spanska, sedan ska vi dra oss emot Metallen som magneter och äta mat.
Efter det har vi bara Samhällsvetenskap kvar och sen slut, känns ju ganska lugnt asså- fina fisken... Jag måste skärpa mig och inte bara skriva massa töntigheter hela tiden... Men asså eller näää... Jag vill tönta mig.. Det är kul!
Hahaha, ledsen att det inte blir så kontinuerliga updates... Haha, såg ni ordet jag kunde eller?? kontinuerlig, sååå rolig jag är... HA HA! förlåt, ni måste ju tro att jag är schizofren eller nått...

update: skrev det här innan lunchen, nu slutar jag.. hahaha
PEACE!Rubriktorka

Hiya! Här sitter jag ännu en gång och knapprar på en vit liten dator med ett äpple på baksidan. Var i skolan idag, obvious. Det dög alldeles utmärkt om man kan säga så.. heh. Vi åt pizza till lunch, fett och gott. MUMMA!
Har huvudvärk, inte lika kul. Men jag struntar i det och kör ändå! Snart ska jag fräsha upp mig lite och sen åka till heaven och umgås med alla trevliga people!
Den här är stört mycket bjud. Men jag är ju en giver asså!
PEACEMacBook <3

Hiya! Här sitter man och knapprar på en MacBook, kan inte säga mer än att jag är kär!! Jag vill sitta vid den hela tiden.. Fast egentligen så har jag inget vettigt för mig!! Det blir antagligen mycket mer uppdatering nu när jag vill sitta vid datorn hela tiden! Så vi ses när vi ses!
Peace Out!!Almost Lover
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!