before I die...
Fallskärm

/
Kan liksom inte bestämma mig...Bra, men ändå inte.heart attack

/
hejje! ursäktar min frånvaro och skyller på att jag varit sjuk och stört trött. Hoppas jag orkar mer.
Vi hörs, lyssna och njuut!Världens snuskigaste man / Deceptacon

.
/
Å, vad jag njuter!TVD

/
När jag kommer hem ska jag njuta av varje minut Damon är i bild!Disorder
Death Cab For Cutie

/
Det är svårt att inte tycka om dessa killar! Death Cab ♥before I die...

/
har lite tråkigt.. hehe!Midnight City

/
Det här är gamla nyheter, men oj vad den är bra!Stora staden!

/
Igår var vi i den stora staden Stockholm! Vi var på riksdagen och i Livrustkammaren med klassen. Det var inte fantastiskt roligt att gå på riksdagen, men fritiden var ju helt ok faktiskt!! Vi gick på stan i tre timmar och frös fötterna av oss, vilket inte var helt idealiskt.. haha! Men jag hittade en tröja på carlings, så jag är nöjd. Jag hade bestämt mig redan innan för att jag inte skulle köpa tusen saker, så jag hade inte med mig så mycket pengar. Det var nog tur det. Det är väldigt frestande att handla massor, bara för att man är där liksom.
/
Idag åker jag och Karro till Norrköping för att umgås med Emelie och tydligen gå på Film & Musiks öppet hus. Vi ses när vi hörs!
PEACELedsen korre?

/
Så, alltså. Jag har hål till halv tio och Natasa är inte i skolan, så det är bara PhotoBooth och jag. Helt ensamma, men vi har ju trots allt varandra! Nä. Helt ärligt, ni ser ju hur kul vi har ? Med kul så menar jag alltså skittråkigt! "Ekorre-Linnea" bestämde sig för att göra en comeback och illustrera HUR tråkigt jag verkligen har det. Vi ses snart!.... Om jag inte dör pågrund av uttråkning förstårs!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!