Superheroes

 
 
Hihi, jag gillar .-.
 Better lock it in your pocket taking this one to the grave
Bowie i mitt hjärta.

 
Om man fick välja en soundtrack till sitt liv skulle jag välja Lady Grinning Soul. Om nån frågar vem jag är kär i ska jag från och med nu alltid säga Bowie. A sick day, or a sick-day?

 
Det var så länge sen jag la upp något från lookbook, eller något överhuvudtaget... Så varför inte. Här har ni!
I andra nyheter är jag sjuk idag, vilket är tråkigt.. Efter att ha tittat på film hela dagen hade jag lite energi över, så jag rensade garderoben och kom fram till att jag har lite för många t-shirts.. Om jag impulsköper något så är det alltid en t-shirt, det kan ju ha något med saken att göra.. Nu är den energin slut iallafall, så nu sitter jag vid datorn. Just det, ny header! You like? Den är nog bara tills jag hittar en bättre, som vanligt. Nåja, det var allt vad jag hade att erbjuda.. Hejsvejs.Baaah..

Jag glömde min iphone bebis hemma... mitt liv är härmed över.I guess he wanted to kermit suicide

I lördags var jag i Stockholm och drack kanelkaffelatte med mormor. Den bästa mormorn i världen, sådeså.
 
Dessa fick följa med hem, bland annat, och bor nu mer i min bokhylla. Bengans är en himla bra affär. 
 
Nån dag ska ni få se alla mina skivor, men än så länge har jag bara kort på de här. Dessa två är införskaffade på Vaxkupan i Norrköping. 
 
En rosettmustasch och en mördarblick.. Bredvid sitter Maria och skrattar så hon tjuter, så jag var ju tvungen att se sur ut för att mustaschen skulle sitta kvar. Det var på BK8 i fredags.
 
 RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!