(studie)dag

Borde inte studiedagar vara, avslappnade och roliga?
-Min är inte det, jag har INGENTING att göra. Jag har virkat - hur tråkigt har man inte då. Försökt plugga på kartprovet, men det är lagom svårt utan saker óch våra kartböcker suger xd
Jag försöker bara helt enkelt få tiden att gå. hatar studiedagar, fast jag älskar dom eftersom man slipper skolan. Jag har spelat piano också och jag börjar bli helt okej på det faktiskt!
Ska nog läsa min bok, spela lite mer piano, ha mer tråkigt >.<
Jaaaaja, ska inte klaga mer nu. :p

Hade!
salutsalutsalut

salut!
vi hade kondistest idag, jag sprang 2km på tiominuterochfemtiosjusekunder. trodde det gick skapligt, tog ut mig mer än förra året trodde jag, men icke! nio sekunder långsammare kommer jag flåsande över mållinjen. Så blev kanske inte jätte nöjd, men det dög. Sen hände det inte så mycket mer i skolan :p

Städade rummet nyss, lyssnar på spotify. Senare så kommer det blivande brupbaret David och Britta, att dom har tid när dom ska gifta sig på lördag!

neeeeeeeeej, nu ska jag gå och mobba min bror!

Hare!


bild jag tog för typ två år sen, tror jag ^^
ge oss era glasspengar

heeeeeeeej.
har inte hänt så fasligt mycket idag, om man inte räknar med att vi blev jagade av småpojkar med pinnar! xD

Det hela började med att Emeli och jag går in i skogen och bestiger det jääättestora "berget" och så ser vi några ungar som står där nere. dom ser tydligen oss också för dom riktar sina gevärpinnar emot oss och skjuter..
Emeli blir träffad, vi skrattar lite och skämtar om att hon ramlar ner. Plötsligt ser vi ett barn som kommer klättrande och innan vi vet ordet av så är vi omringade av pojkar med gevärpinnar. En unge river mig på ryggen medans de andra håller fast emeli, det säger de ultimata hotande orden: GE OSS ERA GLASSPENGAR!
Vi får såklart panik och springer skrattandes iväg nerför berget och in i skolan. Vi har knappt hunnit berätta historien för de andra innan vi till våran fasa ser en unge utanför glasdörrarna och han har med sig en kompis..
De jagar oss ett par varv runt skolan och Ida och jag som stänger in oss på en toa är utom räckhåll. Vi kommer ut och tittar oss omkring, inga barn i närheten.. Vi går och letar efter de andra och ser precis när lärarna säger åt barnen. Vi kan andas ut.
Det bästa var att vi fick på film när ungarna springer förbi och skriker : VI KOMMER BLI KÄNDA!
hahahaha, det var super random! xd

Det hände tyvärr inte så mycket mer under dan, vi lyssnade på lipstick med jedward, åt soppa på en platt tallrik och hade tråkiga lektioner..

Livet på landet!

vi ses när vi hörs!Ba ba ba

underbar helg i norrköping! mys och pys! det gillas ^^ 

men låten som vann eurovision, det är ju patetiskt! vad är det med dagens människor...? hallå?!

åker iväg till min häst snart troligtvis, har inte varit där på jättelänge!

vet inte vad jag ska skriva mer egentligen.. bästa helgen på ett tag tror jag, det kommer krävas för att toppa den ^^

peace out!


-bara för att jag tänkte på åre-låten! ^^
moviesnight

hejhopp, hinner inte skriva vad som hänt idag för jag ska precis äta och sen försvinna iväg på filmkväll ;)

påtal om ingenting så fick jag VG+ på svenska nationella, det var väl okej. men blev ändå lite besviken :P

Åker till Norrköping imorrn och träffar saknade människor :D

PEACE OUT!

All these things I've done.

Dagen började med Planering, vi gjorde i stort sett - INGENTING. Dagen fortsatte sedan med språk och jag aceade glosorna! Annars var det väl allmänt tråkigt som vanligt- jag menar, action existerar inte när franska gruppen består av typ tio pers och inte änns förtjänar att kallas klass.. Ännu mer språk stod på schemat och jag fortsatte på min engelska biografi - som faktiskt börjar arta sig!

Lunch bestod av potatisbullar- mums i magen när man är hungrig som en vegetarianvarg.

Vi körde flaggfotboll (?) på gympan, det var ganska kul bortsett från att vi bara var fyra pers i varje lag, haha. Det gick alltså ut på att man skulle ta en rugby boll från varandra genom att ta band som satt fast på sidan av byxorna, för att sedan undvika alla andra och göra mål.. mycket förståeligt.

På So'n ska jag skriva en arbete om japansk historia med inriktning på samurajer, kan säkert bli riktigt intressant! Historia är ett av de få ämnen som faktiskt är kul. :-)

Är sjukligt lycklig! Vi ska åka till Norrköping och fira Emelie på lördag!! Har saknat dom apmycket, men nu så! Vi skulle titta på eurovision tror jag, blir supertrevligt! Längtar! ^^

Men NU ska jag göra läxor. oavsett om jag inte vill, har skjutit upp dom tills idag. haha.


Ciao!The Killers <3Dagens

Ja, vad var det nu som hände idag.. inte så mycket. Det var sjukligt varmt! Det var underbart! :D

Vi hade NP i matte! Det var hemskt, jag hade massor med fel.
Vi hade ett till NP i matte efter det, den muntliga delen. Det gick faktiskt superbra, fick två solar(MVG- kvaliteer) :D så det var ju kul, efteråt xd
Så efter en hemsk morgon åt vi spagetti och köttfärsås, eller... jag menar klumpfärs.
Sista "lektionen" var SocialEmotionellTräning, men vi diskuterade bara om klassresan till bion...

Emeli haltar som en höna för att hon stukade foten men vägrade att linda den, trots att jag sa åt henne tjugo gånger och Ida minst lika många gånger. Ja, vad säger man annat än skyll dig själv? haha.

Åkte hem, försökte göra läxor men solade istället. Åt chokladpudding..Gick in på facebook.

Ja, en vanlig dag i Finspång. händelselös.

Peace Out!


sökte på sola, hittade den här.. hahahahahahaha. RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!